Utforska vår digitala utbildning och upptäck potentialen i

cirkulär Ekonomi

Är du redo att förändra din verksamhet, driva innovation och bidra till en mer hållbar värld?

Utbildningen Going Circular leder vägen för att upptäcka och frigöra potentialen i cirkulär ekonomi och kunna ligga steget före i förändringsprocessen.

Kontakta oss

Få med alla

Att gå från linjär till cirkulär ekonomi är ett stort steg som alla behöver ta tillsammans. Om alla har insikt och övertygelse blir steget lättare att ta. Vi hjälper dig att få med alla på vägen mot hållbarhet.

Avfall är en resurs

I en cirkulär ekonomi är avfall bara en resurs som hamnat på fel plats. Vi guidar dig till att eliminera the ”take-make-waste economy” och föra tillbaka avfall till kretsloppet för att användas under längre tid, och av fler människor. Vi ger dig verktyg för att implementera principer för cirkulär ekonomi i din organisation.

Nytta för affären

Cirkulär ekonomi handlar om att hitta nya sätt att bättre ta tillvara jordens resurser – där allt har ett värde och inget slösas bort. Här får du lära dig hur du kan tänka nytt, ompröva dina affärsprocesser, produkter och tjänster och på så sätt göra nytta, både för planeten och för affären.

UTBILDNING i cirkulär ekonomi

going circular

I en värld som står inför resursbrist och aldrig tidigare skådade miljöutmaningar står cirkulär ekonomi som en ledstjärna av hopp. Det är en strategi som gör det möjligt för företag att vara framgångsrika och samtidigt minimera avfall och miljöpåverkan.

Den här utbildningen ger dig en tydlig förståelse för vad cirkulär ekonomi är och varför vi måste agera. Du får också insikt och verktyg för att bestämma HUR du ska agera. Framför allt lyfter utbildningen möjligheter och fördelar med övergången till cirkularitet och sätter fokus på hur vi kan minska avfallet, optimera resurser och utnyttja nya affärsmöjligheter som är i linje med 2000-talets hållbarhetsmål.

Kontakta oss
Cirkulär ekonomi ger på en mängd möjligheter, t ex delningsekonomi, Take-back, Product as a Service och mycket annat.
Father and daughter on field

Not ready for Circular Economy yet?

Introduction to sustainability

Maybe you want to get the full picture first and explore what sustainability really means.

In this training you explore the core principles of sustainability, highlighting the importance of sustainability in addressing global challenges and inspiring participants to take an active role in building a brighter, more sustainable future.

The training covers sustainability from the three perspectives of sustainability: economic, social and environmental view.

Get Started

om relearning

Ett samarbete – Stena Circular Consulting och Involve

Relearning är ett samarbete mellan Stena Circular Consultings expertis i cirkulär ekonomi och Involves kompetens och långa erfarenhet av digitalt lärande, internkommunikation, förändringskommunikation och medarbetarengagemang.

Stena Circular Consulting logo
Involve logo

DEN INRE CIRKELN

Delad kunskap med affärsperspektiv

För att möta de behov, utmaningar och möjligheter som företag står inför idag har vi anordnat Inner Circle-träffar med några av Sveriges mest framgångsrika företag. De har delat med sig av sin kunskap och erfarenhet för att anpassa innehållet i utbildningen mot ett affärsperspektiv. Vi tror att vi måste göra resan mot cirkularitet tillsammans.

Inspireras av ASSA ABLOY och Husqvarna Group
Man on field

Let's talk

We are curious about your needs

Maybe you would like to talk about sustainability or maybe you see what possibilities there are to customise content for your company? Don't hesitate to reach out!

Contact Us

kontakta oss

Gör ditt team redo för att Go Circular!

Är ni ett mindre företag? Vill du nå en speciell målgrupp? Då är en individuell plan perfekt för er. Eller om du kanske vill ha en skräddarsydd lärupplevelse så kan vi anpassa innehåll och exempel som är designade för just ditt företag och varumärke.

GOING CIRCULAR

Individuell plan

Är ni ett mindre företag, eller vill bara nå en specifik målgrupp? Då är en individuell plan perfekt för er.

5 licenser 12 000 kr/år
1 licens 4 500 kr/år

GOING CIRCULAR

Grundläggande SCORM-version

Vill du börja på en gång? Den grundläggande versionen är klar att implementeras i ditt Learning Management System med anpassad meny och er logotyp.

GOING CIRCULAR

Skräddarsydd SCORM-version

Vill ni ha en skräddarsydd lärupplevelse? Vi kan anpassa Going Circular och inkludera innehåll och exempel som är speciellt anpassade för ert företag.

Tveka inte att höra av dig för att få veta mer!


Använd kontaktformuläret nedan. 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.